Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Tomatea algekin beteta
Osagaiak
  • - Dulse alga, 5g
  • - Wakame alga, 5g
  • - Arto goxo aleak, 50g
  • - Oliba beltzak, 50g
  • - 2 barrengorri
  • - Sagar bat
  • - Albaka hostoak
  • - Oliba olioa
  • - Soja saltsa
Prestaketa

- Zailtasuna: Erraza

- Kostua: 1-3 euro

- Kaloriak: 165 kcal

GONBIDATUA:

Silvana Huegun

NOLA EGIN:

- Tomateak zuritu, erdibitu eta barrena hustu.

- Beste osagai guztiak zatitu eta ongi nahastu katilu batean oliba olioarekin eta soja saltsarekin. Dulse algak pusketatan, Wakamea tira luze eta finetan, barrengorriak fin-fin eta sagarra ere xerra finetan.

- Tomateak bete eta gainetik albaka bota, fin zatituta.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena