Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Vichyssoise, porru zopa hotza
Osagaiak
  • - Porruak, 3 ale
  • - Tipula zuri bat
  • - Patatak, 2 ale
  • - Salda
  • - Esnegaina, 100 g
  • - Tipulina
  • - Gatza hautsa
  • - Piperbeltz hautsa
Prestaketa

- Zailtasuna:

- Kostua:

- Kaloriak:

GONBIDATUA:

Kattalin Arzallus

NOLA EGIN:

- Porruak eta tipula txikitu eta sueztitzen jarriko ditugu lapiko batean.

- Barazkiak saldarekin estali eta irakiten jarri. Irakiten hastean, patatak zatitu eta barazkiekin batera jarriko ditugu. Utzi ordu erdi goxo-goxo irakiten.

- Purea birrindu eta iragazi. Hozkailuan sartu ondo hoztu arte.

- Hoztu denean, esnegaina gehituko diogu, gatza eta piperbetza bota eta platerera aterako dugu tipulin pixka batekin lagunduta.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena