Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 0,40-2 euro
Kaloriak: 260 kcal
NOLA EGIN:
- Tipula moztu, eta sueztitzen jarri oliotan.
- Patatak moztu, eta gehitu tipulari.
- Eginda daudenean, atera oliotik eta arrautza irabiatuekin nahastu.
- Jarri zartagin batean olio pixka bat berotzen, eta bota bertara tortilla nahaste horren hiru laurdenak. Utzi pixka bat egiten, eta atera plater batera.
- Jarri zartagina berriro sutan, eta bota bertara tortillaren gainerako laurdena. Sutan dagoela, laurden hori gazta eta York urdaiazpikoarekin estali, eta gero gainean, platerean geneukan tortilla jarri. Utzi egiten, eta atera.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa