Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
-Zailtasuna: Erreza
-Kostua: 0,8-2 euro
-Kaloriak: 180 kcal
NOLA EGIN:
- Luzokerra zuritu, dadotan zatitu eta gatz pixka bat bota gainetik.Gorde.
- Tomateak zuritu, haziak kendu eta datotan zatitu. Katilu batean sartu eta gehitu olioa, gatza eta piperbeltz pixka bat. Gorde.
- Birrindu gaztanbera eta gehitu albaka txiki-txiki eginda eta piperbeltza.
- Luzokerrari tipulina txikituta gehitu eta oliba olioa bota gainetik. Ondo nahastu.
- Uztai borobil bat hartu eta entsalada montatu barruan. Tomate geruza bat lehenengo, gero luzoker geruza eta gaztanbera geruza batekin bukatu. Albaka hosto batekin apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa