Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Patatak ardo beltzetan
18:38
Osagaiak
  • - Arabako patatak, 1 kg
  • - Tipula bat
  • - 3 baratxuri ale
  • - Ardo beltza, 250 g
  • - Urdaiazpikoa, 150 g
  • - 2 piper txorizero
  • - Ezkaia
  • - Gatza eta oliba olioa
Prestaketa

GONBIDATUA:

Unax Unzalu

NOLA EGIN:

- Lapiko batean tipula sueztitzen jarri, handik minutu batera baratxuria gehitu eta 5 minutu erregosten utzi.

- Urdaiazpikoa eta patatak pusketatan apurtuta bota, ondo nahastu dena, gehitu piperrak, ezkaia, ardoa eta ura eta ordu erdi egosten utzi. eginda daudenean, piperrak atera eta iragazi pataten gainera birrinduta.

- Bero-bero zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena