Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Arrain brotxeta arrozarekin
21:53
Osagaiak
  • - 200 g zapo
  • - 200 g izokin
  • - 6 muskuilu
  • - Piper berde bat
  • - 6 cherry tomate
  • - Kuiatxo bat
  • - Tipulin bat
  • - 150 g arroz
  • - Baratxuria eta perrexila
Prestaketa

-Zailtasuna: Normala

-Kostua: 4-6 euro

-Kaloriak: 560 kcal

GONBIDATUA:

Javier Agirre

NOLA EGIN:

-Muskuiluak egosi, eta arraina dado lodietan moztu. Barazkiak ere dadoetan moztu.

-Jarri baratxuriak lapiko batean sutan, olioarekin. Dantzan hasten direnean, baratxuria eta arroza gehitu, eta ongi nahastu. Bota bertara muskuiluak egosteko ibili dugun ura (300 ml) eta perrexila. Utzi egiten.

-Sartu brotxetetan arrain eta barazki dadoak txandaka, koloreak nahastuz. Gatza eta olioa bota gainetik, eta labean sartu gorengo tenperaturan.

- Eginda daudenean, platerean aurkeztu, arrozarekin lagunduta.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena