Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
-Zailtasuna: Normala
-Kostua: 3-6 euro
-Kaloriak: 550 kcal
GONBIDATUA:
Mikel Astarloza
NOLA EGIN:
- Sartu txerri hankak, tipula, azenarioa, porrua eta bi baratxuri atalak presio-eltzean, eta utzi dena egosten, ordubetez gutxi gorabehera.
- Atera txerri hankak, eta utzi pixkat hozten.
- Salteatu onddoak.
- Kendu hezurrak txerri-hankei, eta barrua onddoekin bete. Bildu txerri-hanka barru-beteak film plastikoarekin, eta bilkari bat egin. Sartu hozkailuan, eta utzi hozten.
- Entsaladako katilu handi bat hartu, eta igurtzi barren guztia. Ondu bertan eskarola entsalada, oliba olioarekin, Modena ozpinarekin eta txerri-hankak egosteko erabili dugun salda pixka batekin.
- Txerri-hanka bilkaria xerratan moztu, eta pasa xerrak plantxatik. Eskarola platerean jarri, eta gainean txerri-hanken xerrak.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa