Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Olo zopak sagarrarekin eta eztiarekin
15:47
Osagaiak
  • - Oloa, katilukada erdi
  • - Esne gaingabetua, 500 g
  • - 2 sagar
  • - Kanela hautsa, koilarakada bat
  • - Eztia, 2 koilarakada
Prestaketa

- Zailtasuna: Oso erraza

- Kostua: 0,60 - 1,50 euro

- Kaloriak: 300 kcal

GONBIDATUA:

Aritz Urdanpilleta

NOLA EGIN:

Lapiko batean, jarri berotzen esnea, oloa, kanela eta eztia.

Zatitu sagarrak dado txikitan, azal da guzti.

Esnea irakiten hasten denean, sua jaitsi eta handik bost minutura sagarra gehitu.

Utzi dena beste hamar minutu egosten eta atera. Hotza edo beroa jan dezakegu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena