Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
- Zailtasuna: Oso erraza
- Kostua: 0,60 - 1,50 euro
- Kaloriak: 300 kcal
GONBIDATUA:
Aritz Urdanpilleta
NOLA EGIN:
Lapiko batean, jarri berotzen esnea, oloa, kanela eta eztia.
Zatitu sagarrak dado txikitan, azal da guzti.
Esnea irakiten hasten denean, sua jaitsi eta handik bost minutura sagarra gehitu.
Utzi dena beste hamar minutu egosten eta atera. Hotza edo beroa jan dezakegu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa