Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Arrain-zopa
24:59
Osagaiak
  • -Tipula bat
  • -Porru erdi
  • -Azenario bat
  • -2 baratxuri hagin
  • -100 g arroz-ganba
  • -Brandya
  • -200 g tomate saltsa
  • -Fumet edo arrain salda litro bat
  • -Irin pixka bat
  • -100 g txirla
  • -100 g ganba zuritu
  • -100 g legatz haragi
  • -2 arrautza egosi

Bideoak (1)

Prestaketa

- Zailtasuna: Normala

- Kostua: 3-5 euro

- Kaloriak: 210 kcalç

GONBIDATUA:

Kattalin Arzallus

NOLA EGIN:

Arrain hezurrekin fumeta edo salda egin

Jarri barazkiak sueztitzen.

Barazkiak eginda daudenean, gehitu bertara ganba osoak eta flanbeatu brandy-arekin. Sua itzaltzen denean, gehitu irin pixkat eta busti fumetarekin. Tomate saltsa gehitu eta utzi 15-20 minutu irakiten.

Birrindu eta iragazi zopa. Jarri berriro irakiten.

Irakiten hasten denean, gehitu txirlak, ganba zurituak, legatza moztuta eta arrautzak txikituta.

Utzi dena 5 minutu irakiten, eta zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena