Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Porru eta azenario zopa tapiokarekin
17:06
Osagaiak
  • - Tipula bat
  • - 2 Azenario
  • - 2 Porru
  • - Tapioka, 3 koilarakada
  • - Salda, litro bat
  • - Olioa
  • - Gatza
Prestaketa

- Zailtasuna: Erraza

- Kostua: 1,5- 2,5 euro

- Kaloriak: 190 kcal

GONBIDATUA:

Aritz Urdanpilleta

NOLA EGIN:

Jarri lapiko batean tipula eta azenarioa txiki-txiki zatituta sueztitzen.

Gehitu porruak zati txikitan. Utzi dena sueztitzen.

Bota salda barazkiei eta utzi 5 minutu irakiten.

Gehitu tapioka eta utzi beste 5 minutu irakiten.

Gatzean ondo dagoen probatu eta itzali.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena