Errezetak lehenengo platerak
- Zailtasuna: Erraza
- Kostua: 1-3 euro
- Kaloriak: 425 kcal
GONBIDATUA:
Oier Ariznabarreta
NOLA EGIN:
Zartagin batean tipula, piper berdea eta porrua jarriko ditugu txikituta sueztitzen.
15 bat minutu pasa ondoren, barrengorriak gehitu eta pixka bat salteatu bertan.
Gehitu oilasko paparra laukitan zatituta eta utzi suestitzen.
Soja saltsa zorrotada on bat bota eta utzi dena murrizten.
Jarri lapiko batean ura irakiten eta egosi bertan pasta.
Kendu ura pastari eta nahastu oilaskoarekin.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa