Errezetak lehenengo platerak



Bideoak (1)
Hasteko, baratxuri freskoak txikitu eta oliotan sueztitu.
Baratxuriak dauden zartagira arroza bota.
Arroza eta baratxuriak ardo zuriarekin busti eta oilasko salda bota.
Hirugiharra eta pikillo piper gorria gurinetan salteatu eta arrozari gehitu.
Bukatzeko, gazta kremarekin gozatu, ondo nahasi eta perrexilarekin apaindu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar