Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Txipiroiak txingarretan erreta tipula zukuaren gainean
Osagaiak
  • -Txipiroiak, 2 (80 gramokoa bakoitza)
  • -Tipula gorriak, 2
  • -Tipulatxak, 3
  • -Kuia, 100 g
  • -Txipiroi tintak, 2
  • -Txipiroi salda, ½ l
  • -Gatza
  • -Olioa
Prestaketa

Hasteko, parrila prestatu eta berotzen utzi.

Txipiroia aukeratu eta ondo garbitu.

Saltsa egiteko, tipulatxaren zukua, txipiroi tinta eta txipiroi salda nahasi eta berotu.

Txipiroia eta kuia aurretik prestatutako parrilan egin.

Osagai guztiak platereratu eta tipulatxa sueztituarekin lagundu. Azkenik, maldon gatza bota.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena