Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Hasteko, patatak eta tipula txikitu eta oliotan sueztitu 20 minutuz.
Patata frijituen olioa xukatu eta parrilan salteatu, parrilarako zulodun zartagina berezia erabiliz.
Arrautzak patatekin nahastu, gatza bota eta parrilan tortilla egin.
Tomatea eta piper gorria txikitu eta olioaz gozatu.
Patata tortilla apurtu eta nahastearekin kopatxo bat bete.
Tomatea eta piperra tortillaren gainean jarri.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa