Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Legatz-kokotxak txingarretan eginda ahuakate ozpin-olioarekin
Osagaiak
  • -Legatz-kokotxak, 150 gr
  • -Ahuakate heldu bat
  • -Limoi bat
  • -Esne-gaina, 100 ml
  • -Oliba-olioa
  • -Gatza
Prestaketa

Hasteko, legatz-kokotxak ondo garbitu.

Ahuakate bat erditik moztu eta koilararekin mamia atera.

Ozpin-olioa egiteko, ahuakatea, limoi zukua, esne-gaina eta arrain salda nahasi.

Kokotxak parrillan egin, gatza eta oliba-olioaz.

Legatz-kokotxak eta ozpin-olioa nahasi eta elementu biak ondo ligatu.

Osagai guztiak platereratu eta platera aurkeztu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena