Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Alberjinia eta foie milorria cava gazi-gozotan
Osagaiak
  • -Alberjinia
  • -Foiea
  • -Sagarra
  • -Azukrea
  • -Ozpina
  • -Cava
  • -Laranja
  • -Gatza
  • -Piperbeltza
  • -Pistatxo hautsa
  • -Gazta-ogi masa
  • -Sagar eta granadina gelatina
Prestaketa

Hasteko, gazta-ogi masa gofre moldean sartu eta egin.

Gazi-gozo saltsa egiteko, laranja zukua, azukrea, cava eta ozpina murriztu.

Sagarra txikitua urarekin lapikoan berotu.

Alberjinia zuritu, zatitu eta zartagian egiten utzi.

Foie zatia gatza eta piperbeltzarekin zartagian gorritu.

Osagai guztiak geruza ezberdinetan ipini, milorria osatuz. Gazi-gozo saltsaz gozatu.

Pistatxo hautsa gainetik bota eta kolore pixka batekin apaindu (Iñigo Kortabitartek sagar eta granadina gelatinarekin ematen dio kolorea platerari).

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena