Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Hasteko, gazta-ogi masa gofre moldean sartu eta egin.
Gazi-gozo saltsa egiteko, laranja zukua, azukrea, cava eta ozpina murriztu.
Sagarra txikitua urarekin lapikoan berotu.
Alberjinia zuritu, zatitu eta zartagian egiten utzi.
Foie zatia gatza eta piperbeltzarekin zartagian gorritu.
Osagai guztiak geruza ezberdinetan ipini, milorria osatuz. Gazi-gozo saltsaz gozatu.
Pistatxo hautsa gainetik bota eta kolore pixka batekin apaindu (Iñigo Kortabitartek sagar eta granadina gelatinarekin ematen dio kolorea platerari).
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa