Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Koldo 2.0 entsalada
Osagaiak
  • -Patata egosia
  • -Azenarioa
  • -Kuiatxoa
  • -Tomatea
  • -Frutu lehorren ozpin-olioa
  • -Pikilo emultsioa
  • -Gari zainzuria
  • -Hegaluze mendrezka
  • -Algak
  • -Otarrainxkak
  • -Arrain zopa
  • -Esne-gaina
  • -Sitxuango piperbeltza

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, barazkiak fin ebaki eta zartagian, oliba-olioaz buelta eta buelta egin.

Izozkia egiteko, otarraixka egosiak, esne-gaina, arrain zopa eta Sitxuango piperbeltza nahasi. Dena ondo birrindu eta izozkia egin. Kasu honetan, Iñigo Kortabitartek izozkiak egiteko makina erabiltzen du, baina, posible duzue eskuz egitea.

Frutu lehorrak birrindu eta ozpin-olioa egin.

Osagai guztiak platereratu, geruza ezberdinak sortuz. Pikillo emultsioa eta algekin apaindu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena