Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Txipiroi marmitakoa
Osagaiak
  • -Txipiroi handi bat
  • -Txipiroi-tinta
  • -Tipula
  • -Tomate-azal deshidratatu hautsa
  • -Piper berdea
  • -Patatak
  • -Gurina
  • -Esne-gaina

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, tipula eta piper berdea juliana eran ebaki eta oliotan sueztitu.

Patata bat zatitu eta zuritu. Zatiak ur berotan egosi eta esne-gaina, gurina eta gatza gehitu. Ondo nahastuta dagoenean dena birrindu.

Tipulari eta piperrari txipiroi zati txikiak gehitu eta sueztitu. Gero, txipiroi tinta bota.

Birrindutako patata purea sifoian sartu.

Patata bat lauki txikitan moztu eta sueztitu.

Osagai guztiak platereratu eta tomate-azal deshidratatu hautsez apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena