Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Barazki parrillada maldon gatzarekin
Osagaiak
  • -Kuiatxoa, 400 g
  • -Alberjinia, 400 g
  • -Gari zainzuriak, 400 g
  • -Piper gorriak, 200 g
  • -Barrengorriak, 8
  • -Cherry tomateak, 8
Prestaketa

Hasteko, kuiatxoa, alberjinia eta piper gorria lamina lodietan ebaki.

Barrengorriak eta Cherry tomateak erditik ebaki eta zainzuriak osorik utzi.

Plantxa oso bero dagoenean, barazkiak bertan jarri eta oliba-olioaz egin.

Barazki guztiak platereratu eta oliba-olioaz eta maldon gatzaz gozatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena