Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Otarrainxka entsalada anana aparrarekin
Osagaiak
  • -Otarraixkak, 300 g
  • -Tomatea, 100 g
  • -Tipula, 25 g
  • -Haritz-hostoa, 40 g
  • -Lollo Roso, 40 g
  • -Txikoria gorria, 40 g
  • -Endibiak, 40 g
  • -Eskarola, 60 g
  • -Anana, 50 g
  • -Cherry tomateak, 8 ale
  • -Ogia (dadotan frijitua)
Prestaketa

Hasteko, tipula txikitu eta oliotan sueztitu.

Otarrainxkak zuritu eta erditik zabaldu. Tomatea zuritu eta lauki txikietan ebaki, tipulari gehitu.

Tomatea eta tipula ontziz aldtu, ziopea ipini eta ozpin-olioaz nahastu.

Uraza ezberdinak opin-olioaz gozatu.

Anana purea, gelatina biguna eta arrautza zuringoak sifoian sartu eta hozgailura eraman. Anana zati bat oliotan gorritu.

Osagai guztiak platereratu eta anana aparraz apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena