Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Hasteko, tipula txikitu eta oliotan sueztitu.
Otarrainxkak zuritu eta erditik zabaldu. Tomatea zuritu eta lauki txikietan ebaki, tipulari gehitu.
Tomatea eta tipula ontziz aldtu, ziopea ipini eta ozpin-olioaz nahastu.
Uraza ezberdinak opin-olioaz gozatu.
Anana purea, gelatina biguna eta arrautza zuringoak sifoian sartu eta hozgailura eraman. Anana zati bat oliotan gorritu.
Osagai guztiak platereratu eta anana aparraz apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa