Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Paella
Osagaiak
  • -Tipula
  • -Azenarioa
  • -Piper berdea
  • -Piper gorria
  • -Arroza
  • -Muskuiluak
  • -Ganbak
  • -Txirlak
  • -Txipiroiak
  • -Otarrainxkak
  • -Arraina (zapoa, legatza...)
  • -Arrain-salda
  • -Itsaski-salda
  • -Lima

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, barazkiak (tipula, azenarioa, piper berdea eta piper gorria) txikitu. Olio pixka batekin paella-ontzian sueztitu.

Kolore pixka bat hartzen duenean, arroza gehitu eta osagai guztiak ondo nahastu.

Aurrekoari arrain-salda gehitu (arroz katilu bakoitzeko 4 katilu arrai-salda, gutxi gora behera).

Arroza 16 bat minutu eduki egosten. Azkeneko 6 minutuetan, itsaskiak eta arraina gehitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena