Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Hasteko, patatak zuritu eta laminetan zatitu. Tipula ebaki eta gehitu. Labean sartu, olioa, gatza, ardo zuri zorrotada bat eta arrain salda zorrotada batekin bustita.
Txipiroiak garbitu eta plater batean gorde.
Tipula juliana eran ebaki eta gatz pixka bat botata sueztitu.
Plantxa berotu eta olio tanta batzuk gainean bota. Txipiroiak bertan sueztitu.
Molde batekin platerean geruzak osatzen joan. Lehenengo geruzan patatak jarri, bigarrenean tipula sueztitua eta hirugarrenean txipiroiak. Gainetik gatza bota eta ozpin-olioaz apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa