Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Salda egiteko, apioa, azenarioa eta ezkaia uretan irakin. Barazkiak erreserbatu.
Salda horretan arroza erdi egosi, atera eta uretan freskatu.
Ondoren, gurinetan tipula, azenarioa, apioa, txorizoa eta hirugiharra sueztitu. Bonba arroza gehitu, saldaz busti eta guztia egin.
Osagai guztiak platereratu eta urdaiazpilko, tipulina eta Ezpeletako piperrauts gorriarekin apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa