Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Bonba arroza barazkiekin
Osagaiak
  • -Bonba arroza
  • -Tomatea
  • -Azenarioa
  • -Urdaiazpikoa
  • -Txorizoa
  • -Baratxuria
  • -Tipula
  • -Ezpeletako piperrauts gorria
  • -Apioa
  • -Oliba olioa
  • -Ezkaia
  • -Tipulina
  • -Hirugiharra
  • -Gurina
  • -Ura
Prestaketa

Salda egiteko, apioa, azenarioa eta ezkaia uretan irakin. Barazkiak erreserbatu.

Salda horretan arroza erdi egosi, atera eta uretan freskatu.

Ondoren, gurinetan tipula, azenarioa, apioa, txorizoa eta hirugiharra sueztitu. Bonba arroza gehitu, saldaz busti eta guztia egin.

Osagai guztiak platereratu eta urdaiazpilko, tipulina eta Ezpeletako piperrauts gorriarekin apaindu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena