Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Hasteko, orburuak garbitu eta zatitu. Gero, ura, gatza eta ozpinetan egosi.
Baratxuria ondo txikitu eta oliba oliotan sueztitu. Honi ardo zuria bota eta murriztu.
Aurrekoari irina gehitu eta arrain saltsa gainetik bota. Perrexil pixka bat gehitu.
Orburuak lapikoan jarri eta aurreko guztiari txirlak gehitu. Guztia bat egin.
Dena lapikotik atera eta aurkeztu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa