Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Txirlak erretegi erara
Osagaiak
  • - Txirlak
  • - Oliba-olioa
  • - Itsas gatza
Prestaketa

Hasteko, parrilan artea ikatzarekin sua egin.

Txirlak itsas gatzarekin gatzatu eta metalezko saskitxo batean sartu.

Txirlak aurretik prestatutako parrilan jarri eta zabaldu arte sutan utzi. Suaren araberakoa izango da sukaldatze denbora, 5 minutu inguru.

Txirlak parrilatik atera eta plater batean jarri. Oliba olioaz busti eta aurkeztu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena