Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Salmorejoa:
Tomata eta baratxuri bat zatietan moztu eta ontzi batera bota. Oliba olio-birjina dexente bota. Ozpina eta gatza bota eta nahasketa batidorarekin birrindu.
Ogi bat zatitu eta aurretik egindako nahasketari gehitu. Batidorarekin birrindu.
Entsalada:
Tomata zuritu eta erditik moztu (erdi bakoitza razio bat izango da). Gatza eta ozpina bota.
Tipula zatitu eta tomatearen gainean jarri.
Salmorejo koilarakada bat tomatearen gainean jarri eta ibarrako piper txikitu bat gainetik bota.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa