Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Abakando urdinaren 'caldoso' arroza saldatsua
17:39
Osagaiak
  • -SOS caldoso arroza 200 g
  • -Abakando urdina 500 g
  • -Azafraia
  • -Abakando-salda 1 L
  • -Tipulina brunoise eran
Prestaketa

Ebaki abakandoaren burua bitan. Kendu haginak eta buztana. Gorritu burua, buztana eta haginak. Bota tipulina eta salda. 15-17 minuturen buruan, atera abakandoa, eta gehitu arroza eta azafraia.

Arroza prest dagoenean, ipini gainean abakandoa oskolik gabe, bai eta burua ere, aurrez pixka bat berotuta.

Zerbitzatu kazolan bertan.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena