Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Porru entsalada patata eta azenarioekin
12:15
Osagaiak
  • -Porruak
  • -Patata
  • -Azenarioa
  • -Arrautza
  • -Olibak
Prestaketa

PRESTAKUNTZA

Hasteko, porruak garbitu behar dira eta zati berdea kendu. Jarraian, jarri ura irakiten, eta irakiten hasten denean, bota porruak eta utzi 20 minutuz egosten. Gero, pasatu ur hotzetan eta gorde geroko.

Bestetik, jarri patatak egosten, xerratan ebakita. Bitartean, azenarioak egosi egingo ditugu, xerratan ebakita hauek ere. Bukatzean, egosi arrautzak.

Zerbitzatzeko, atera guztia platerera olibekin batera, eta gatzozpindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena