Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Urdaiazpiko iberikoz betetako barrengorriak
Osagaiak
  • - Barrengorriak
  • - Urdaiazpiko iberikoa
  • - Gazta birrindua
  • - Olioa
  • - Irina
  • - Esnea
  • - Gatza
  • - Baratxuria
Prestaketa

-      Garbitu barrengorriak eta kendu zuztarra.

-      Egin txiki-txiki barrengorrien zuztarrak, tipula eta baratxuria.

-      Jarri oliotan biguntzen baratxuria, tipula, barrengorrien zuztarrak eta urdaiazpikoa.

-      Gehitu irina eta esnea nahasketari.

-      Gorde geroko eta utzi epeltzen.

-      Garbitu eta frijitu barrengorriak bi aldeetatik.

-      Atera barrengorriak oliotatik.

-      Sartu orea barrengorrietan.

-      Gehitu gazta birrindua.

-      Sartu labean.

-      Atera platerera,  eta jarri tostadatxoen gainean.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena