Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
PRESTAKETA:
Lehenengo, saltsa berdea egingo dugu. Horretarako, frijitu berakatza oliotan, bota irina eta ondo nahastu. Bukatzeko, dena iragaziko dugu. Perrexila gaineratu eta epeletan gorde.
Berakatza laminatan frijitu, otarrainak zatituta bota eta salteatu. Gulak gehitu, eta azkenik, saltsa berde pixka bat. Minutu batez egosi.
AURKEZPENA:
Uztai baten laguntzaz, jarri urazak eta gatzozpindu. Gainean, jarri tomatea eta ahuakatea; eta azkenik, gulekin eta otarrainekin egin dugun nahasketa.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa