Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Gula eta otarrain entsalada epela
7:51
Osagaiak
  • - Gulak, 100 g
  • - Otarrain txikiak, 8
  • - Ahuakate erdia
  • - Tomate erdia zurituta
  • - Berakatzak, 6
  • - Hainbat uraza mota
  • - Saltsa Berdea
Prestaketa

PRESTAKETA:

Lehenengo, saltsa berdea egingo dugu. Horretarako, frijitu berakatza oliotan, bota irina eta ondo nahastu. Bukatzeko, dena iragaziko dugu. Perrexila gaineratu eta epeletan gorde.

Berakatza laminatan frijitu, otarrainak zatituta bota eta salteatu. Gulak gehitu, eta azkenik, saltsa berde pixka bat. Minutu batez egosi.

AURKEZPENA:

Uztai baten laguntzaz, jarri urazak eta gatzozpindu. Gainean, jarri tomatea eta ahuakatea; eta azkenik, gulekin eta otarrainekin egin dugun nahasketa.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena