Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Arrain zopa
Osagaiak
  • - Tipula, 6
  • - Porrua, 2
  • - Azenarioa, 2
  • - Arroz-ganba, 200 g
  • - Arroza, 50 g
  • - Tomate frijitua
  • - Zapo-buru bat eta legatz-buru bat
  • - Brandy-a
  • - Olioa, gatza,...
  • - Arrain-zatiak, txirlak, otarrainak...

Bideoak (1)

Prestaketa

PRESTAKETA:

Zapo- eta legatz-buruekin fumeta egin.

Tipula zatitu eta sutan jarri, porruak eta azenarioak zatitu eta tipularekin bigundu. Dena ondo eginda dagoenean, arroz-ganbak bota, brandy pixka bat gehitu eta garreztatu. Ondoren, tomate frijitua eta arroza gehitu, eta su bizian egin. Bukatzeko, fumeta gehitu eta 45 minutuz irakiten jarri. Azkenik, birrindu, iragazi eta gatz-puntua eman.

AURKEZPENA:

Plater sakon batean jarri eta arrain zatiak eta abar gehitu. Platera apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena