Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
PRESTAKETA:
Zapo- eta legatz-buruekin fumeta egin.
Tipula zatitu eta sutan jarri, porruak eta azenarioak zatitu eta tipularekin bigundu. Dena ondo eginda dagoenean, arroz-ganbak bota, brandy pixka bat gehitu eta garreztatu. Ondoren, tomate frijitua eta arroza gehitu, eta su bizian egin. Bukatzeko, fumeta gehitu eta 45 minutuz irakiten jarri. Azkenik, birrindu, iragazi eta gatz-puntua eman.
AURKEZPENA:
Plater sakon batean jarri eta arrain zatiak eta abar gehitu. Platera apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa