Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Ziazerba, hirugihar, barrengorri eta udare entsalada
10:32
Osagaiak
  • -Ziazerbak
  • -Udare bat
  • -Hirugihar-xerra batzuk
  • -Barrengorri batzuk
  • -Tomate lehor batzuk
  • -Oliba-olioa
  • -Modenako ozpina
Prestaketa

Garbitu ziazerbak ur hotzetan eta lehortu. Egin gauza bera barrengorriekin.

Zatitu hirugiharra zati mehetan eta frijitu. Gorde paper gainean.

Ipini ontzi batean ziazerbak, tomate lehorrak, udare puskak, eta atondu entsalada olio eta ozpinarekin.

Bukatzeko, gehitu entsaladari hirugihar-zatiak eta barrengorri-xerra batzuk.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena