Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Moztu barazkitxoak. Moztu lekak zerrenda finetan; brokolia eta azalorea, sorta txikitan; azenarioa, zerrenda luzetan; eta kuiatxoa, xerra biribiletan.
Egosi barazkitxoak, bakoitza bere aldetik. Barazkiak ahal den denbora gutxien eduki behar dira uretan, kurruskari geratu daitezen. Horretarako, pasa uretan.
Denak egosita daudenean, zartagin bat berotu olio pixka batekin; eta bertan, barazkitxoak erregosi gatz eta piperrauts pixka batekin. Ipini platerean.
Bukatzeko, moztu foiea zati txikitan eta erregosi zartaginean txigortu arte.
Ipini foie zatiak barazkitxoen gainean, eta jateko prest!!
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa