Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Zigala isatsak, txangurru ravioliak eta erremolatxa emultsioa
Osagaiak
  • Zigala-isatsak, 3
  • Ravioliak
  • Txinatar pasta, 4 orri
  • Txangurrua, 200 g
  • Tipulatxa
  • Porrua
  • Tomate-saltsa
  • Cognaca
  • Gurina
  • Ongi birrindua
  • Martorria
  • Erremolatxa-emultsioa
  • Erremolatxa egosia, 300 g
  • Oliba-olioa
  • Jerez ozpina
Prestaketa

Bildu txangurru koilarakada bat txinatar pastaren orri bakoitzean, busti ongi pastaren ertzak, ongi lotuta geratzeko. Frijitu oliotan eta gorde.

Thermomix batean, txikitu ongi erremolatxa, gehitu ozpin pixka bat eta emultsionatu olioaren laguntzaz.

Markatu isatsak plantxan; lehenik, bizkarraldea.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena