Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Orburu erreak, pistatxo kremarekin eta ahate urdaiazpikoarekin
12:16
Osagaiak
  • -Orburuak, 4
  • -Esne-gaina, 200 cc
  • -Pistatxoak, 200g
  • -Gatza
  • -Piperbeltza
  • -Oliba-olioa
  • -Ahate-urdaiazpikoa
Prestaketa

Bildu orburu osoak aluminiozko paperean, eta egin labean 180 graduan, 30 minutuz.

Txigortu pixka bat pistatxoak, eta nahasi esne-gainarekin. Irakin 10 minutuz, txikitu eta iragazi.

Zuritu eta garbitu orburuak, utzi zati samurra bakarrik, eta sartu labean olio pixka batekin.

Plateraren oinarrian, jarri krema pixka bat,  harean gainean orburuak, eta amaitzeko, urdaiazpiko-zerrenda batzuk eta olioa.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena