Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Olagarroa parrilan
14:08
Osagaiak
  • -Olagarroa, 1
  • -Patatak, 2
  • -Tipulak, 4
  • -Baratxuri-aleak, 4
  • -Oliba-olio birjina
  • -Piperrautsa
  • -Gatz ezkatatua
  • -Tomate helduak, 3
  • -Tipulin txikia, ½
  • -Baratxuri-ale txikitua, ½
  • -Tipula ernamuindua

Bideoak (1)

Prestaketa

Egosi olagarroa, ur irakinetan, 45 bat minutuan. Utzi hozten.

Bildu patata bakoitza aluminiozko paperean, eta sartu labean 180 graduan, 45 bat minutuz. Utzi hozten, eta ebaki xerratan.

Txikitu tipulak eta baratxuri-aleak, eta jarri sueztitzen olio pixka batekin.Kendu azala tomateei, birrindu eta utzi xukatzen iragaztontzi batean. Egin txiki-txiki tipulina, eta bateratu tomatea tipulinarekin eta baratxuriarekin. Estali oliba-olio birjinaz, eta jarri gatz-puntuan.

Salteatu patatak zartagin batean tipulekin batera. Eman errealdi bat olagarroaren garroei parrilan.

Plateraren oinarrian, jarri patatak, gehitu tomatea, eta jarri garroak gainean. Bota oliba-olioa birjina, bai eta piperrautsa ere. Ondoren, gehitu gatz ezkatatua, eta azkenik, tipula ernamuindua.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena