Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Foie micuita pikillo piperren marmeladarekin
15:26
Osagaiak
  • Ahate-gibela, gatz mehea, gatz larria, maldon gatza, pikillo piperrak, azukrea
Prestaketa

Moldatu eta kendu zainak ahate-gibelari, ondu, eman zilindro forma, eta estali gatz larriz 24 orduan.

Marmelada egiteko, jarri pikillo piperrak berotzen, eta bota piperrak halako bi azukre. Utzi erdira urritzen eta txikitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena