Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Zainak kendutako foiea zati txikitan ebakiko dugu.
Laranja-zukua eta bermuta gehituko dizkiogu, eta nahasi egingo ditugu, osagaiak bateratu arte.
Gatzaz eta piperraz onduko ditugu, eta foiea egosteko erabiliko ditugun ontziak beteko ditugu.
Foiea maria bainuan jarriko dugu su eztian, estali gabe, 15 minutuan.
Egosi ondoren, hozten utziko dugu. Zerbitzatzeko, karamelua botako diogu, eta ogi txikiekin eta konpotarekin batera aurkeztuko dugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa