Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Egosi orburuak salda zurian, 12 bat minutuan. Garbitu orburuak, eta gorde geroko zatitan eginda.
Tipula juliana erara ebakiko dugu, eta su bizian salteatuko dugu karamelizatzeko. Esnegorria gehituko diogu zatituta, bai eta ardo zuri pixka bat ere.
Dela labean, dela zartaginean, urdaiazpiko-xerra batzuk egingo ditugu, harik eta kurruskari geratu arte.
Plater zapal bat hartuko dugu, eta erdian, esnegorri salteatuak jarriko ditugu. Haren inguruan, orburuak jarriko ditugu, aurrez zartaginean gorritutakoak, eta gainean, urdaiazpiko kurruskaria.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa