Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Orburu freskoak esnegorri eta tipularekin
19:46
Osagaiak
  • -Orburuak, 4
  • -Esnegorriak, 100 g
  • -Tipula gorria, 1
  • -Urdaiazpiko iberikoa
  • -Ardo zuria
Prestaketa

Egosi orburuak salda zurian, 12 bat minutuan. Garbitu orburuak, eta gorde geroko zatitan eginda.

Tipula juliana erara ebakiko dugu, eta su bizian salteatuko dugu karamelizatzeko. Esnegorria gehituko diogu zatituta, bai eta ardo zuri pixka bat ere.

Dela labean, dela zartaginean, urdaiazpiko-xerra batzuk egingo ditugu, harik eta kurruskari geratu arte.

Plater zapal bat hartuko dugu, eta erdian, esnegorri salteatuak jarriko ditugu. Haren inguruan, orburuak jarriko ditugu, aurrez zartaginean gorritutakoak, eta gainean, urdaiazpiko kurruskaria.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena