Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Barazki salteatuak onddoekin, pistoarekin eta urdaiazpiko kurruskariarekin
16:20
Osagaiak
  • Brokolia, romaneskua, azenarioa eta leka salteaturako; tomate udarekara, tipula zuria eta kuiatxoa pistorako; urdaiazpiko xerrak, azenario frijitua eta onddo osoak
Prestaketa

Lehenik, pistoa prestatuko dugu. Horretarako, tipula eta kuiatxoa zatituko ditugu puskatan, eta zartaginean salteatuko. Bien bitartean, tomate udarekararekin concasséa prestatuko dugu. Nahasi eta gorde egingo dugu.

Bestalde, brokolia eta romaneskua puska txikietan zatituko ditugu, bai eta azenarioa eta lekak ere zerrendatan. Barazkiak zuritu, eta gorde egingo ditugu.

Onddoak laminatan ebaki, eta plantxan egingo ditugu.

Urdaiazpiko kurruskaria egiteko, lehortu egingo ditugu urdaiazpiko-xerrak labean, tenperatura baxuan, edo zartagin batean.

Azkenik, barazki salteatuak plateraren erdian jarriko ditugu, onddoen laminen gainean. Guztiari pistoa botako diogu gainetik, eta goienean, urdaiazpiko kurruskaria jarriko dugu, bai eta azenario frijitu pixka bat ere.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena