Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Pikillo piperren budina
15:32
Osagaiak
  • (6 lagunentzat) Kilo erdi pikillo piper xukatu, ¾ litro esne-gain likidoa, 8 arrautza, 40 gr gurin, gatza, piperbeltz zuria, 3 baratxuri-ale
Prestaketa

Lehenik, egin xehe-xehe piperra gurinarekin eta baratxuriarekin batera. Bien bitartean, bol batean irabiatu arrautzak piperbeltz zuriarekin, gatzarekin eta esne-gainarekin batera. Guztia ondo nahasi, iragazi eta irabiatu, krema moduko bat lortu arte. Sartu molde batean, estali zelofanez, eta eduki labean 140 bat minutuz, 100 graduan. Ohiko labea bada, jarri maria bainuan, eta eduki hiru ordu laurden edo ordubetez 160 graduan. Utzi hozkailuan egun batez hozten.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena