Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Potxak Errioxako eran
13:17
Osagaiak
  • 4 lagunentzat: Sasoiko potxa freskoak (kilo eta erdi), tipula erdi, piper berdea, , erretzeko piper gorri erdia , txorizoa, txerri-saiheskia, urdaia, piperrauts gozoa, oliba-olioa eta haragi-salda

Bideoak (1)

Prestaketa

Lehenik, zatikatu osagai guztiak: tipula, piper berdea, piper gorria, txorizoa eta urdaia. Ondoren, bota olio-zurrusta bat eltzera, eta jarri tipula, txorizoa, urdaia eta saiheskia sueztitzen. Eragin aldian behin. Gehitu potxak, eta ondoren, haragi-salda, piper berdea eta piper gorria. Irakin su bizian 10 minutuz, eta utzi su motelean irakiten beste 40 bat minutuan.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena