Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Lehenik, patatak zuritu eta puskatuko ditugu, eta horren ondoren, saiheskia, txorizoa, tipula eta porruak zatituko ditugu.
Kazola batean, tipula eta porrua jarriko ditugu oliotan biguntzen, eta egiten direnean, gorritzera iritsi gabe, saiheskia eta txorizoa gehituko ditugu. Ongi sueztitu, eta patatak eta piper txorizeroa gehituko ditugu .
Guztia ongi sueztitu, eta salda gehituko dugu, patatak ongi estali arte. Utzi egosten su txikian, hiru ordu laurden.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa