Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Orburuak eta karduak saltsan
Osagaiak
  • Hiru orburuak, 3 kardu puska, tipulin bat, 2 xerra hirugihar, irina, ozpina, gatza, edalontzi bat haragi-salda, 2 z/k esne-gain
Prestaketa

Hasteko, barazkiak garbitu, eta egosten jarriko ditugu, ura eta gatzarekin. Barazkiak uretara botatzean, ozpin- eta irin-nahasketa botako diogu ez iluntzeko. Orburuak 17 minutuz, eta karduak ordu eta erdiz egin behar dira. Garbitu, eta ondoren, zatitu egingo ditugu.

Bestetik, hirugiharra sueztituko dugu tipularekin. Irina, salda eta esne-gaina botako dizkiogu segidan eta irakin saltsa bat egin arte. Azkenik, barazkiak bertara bota, eta minutu batez egosi behar dira.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena