Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Otarrainxka-entsalada epela tenpuran egindako barazkitxoekin
15:31
Osagaiak
  • Otarrainxkak, 4
  • Uraza
  • Tipulina, 1
  • Azenarioa, 1
  • Piper berdea, 1
  • Piper gorria, ½
  • Kuiatxoa, ½
  • Tomatea
  • Oliba-olioa
  • Modenako ozpina
  • Gatza
  • Tenpura-irina
  • Legamia
  • Garagardoa
Prestaketa

Hasteko, tenpura egin behar da. Nahasi irina, legamia eta gatz pixka bat. Jarraian, garagardo-zurrusta bat, baita ur pixka bat ere gehitu behar da, testura lodia lortu arte.

Gero, ebaki barazkitxoak julianan, nahasi tenpurarekin eta frijitu olio ugaritan. Aurrez zuritutako otarrainxkak zartaginean salteatuko ditugu olio pixka batekin.

Aurkezteko, uraza moldearen barruan sartu, eta gozatu egingo dugu, oliba-olioa eta Modenako ozpina erabiliz. Gero, barazkitxoak tenpuran jarriko ditugu, eta gainean, otarrainxkak.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena