Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Espagettiak Carbonara eran
Osagaiak
  • Espagetiak, 250 g
  • Tipula, 1
  • Hirugihar ketua, 250 g
  • Esne-gaina, ½ litro
  • Arrautzak, 2
  • Gatza
  • Piperbeltz zuri ehoa
  • Piperbeltz-aleak edota erramua.
Prestaketa

Hasteko, jarri egosten ur aromatizatua, gatza eta olio-zurrusta bat. Irakiten hasitakoan, gehitu pasta, eta eragin itsats ez daitezen. Egosi puntu-puntuan dauden arte; gogor antzean geratu behar dute. Gero, ura kendu eta oliba-olio pixka bat gehitu behar zaie. Dena, eragin, oliotan ondo busti eta beren artean itsats ez daitezen.

Carbonara saltsa egiteko tipula brunoise eran ebaki behar dira, eta bigundu oliotan. jarraian, gehitu hirugiharra, eta errealdi bat eman ostean, xukatu ondo olioa.

Azkenik, esne-gaina gehitu, bota gatza eta piperra, eta loditzen utzi behar da dena.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena