Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Errusiar entsalada
16:19
Osagaiak
  • Patatak, ½ kg
  • Azenarioak, ¼ kg.
  • Arrautzak, 3
  • Ilarrak, 1 poto txiki
  • Hegaluzea, ½ kg
  • Gatza.
  • Maionesa

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, patatak eta azenarioak zuritu behar dira eta puska txikitan ebaki. Gero, egosi eltze batean, ur eta gatzarekin. Egositakoan, ura kendu eta hozten utzi beharra dago. Hozten direnean berriz, jarri azpil batean aurrez zatitutako gainerako osagaiekin batera.

Azkenik, gehitu nahi adina maionesa.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena