Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Leka krema ganbekin
18:59
Osagaiak
  • Lekak, 1 kg
  • Patatak, ½ kg
  • Arrain-fumeta, 1 litro eta erdi
  • Ganbak, 250 g
  • Esne-gaina, 250 ml
  • Baratxuriak, 3
  • Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, zuritu ganbak, eta gorde azalak fumeta egiteko. Bestetik, garbitu lekak eta patatak, eta ebaki lauki txikitan. Gero, fumetarekin batera jarri behar dira, eta egosten direnean, gehitu esne-gaina. Utzi egosten, 3 bat minutuz. Jarraian, xehatu irabiagailuarekin mehe-mehe geratzeko, eta behar izanez gero, iragazi. Jarri gatz-puntuan.

Beste alde batetik, zuritu baratxuriak, eta laminatan ebaki behar dira. Gorritu oliotan, eta gehitu ganbak, aurrez gatza botata.

Azkenik, kremari gehitu behar zaio dena eta zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena