Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Hasteko, zuritu ganbak, eta gorde azalak fumeta egiteko. Bestetik, garbitu lekak eta patatak, eta ebaki lauki txikitan. Gero, fumetarekin batera jarri behar dira, eta egosten direnean, gehitu esne-gaina. Utzi egosten, 3 bat minutuz. Jarraian, xehatu irabiagailuarekin mehe-mehe geratzeko, eta behar izanez gero, iragazi. Jarri gatz-puntuan.
Beste alde batetik, zuritu baratxuriak, eta laminatan ebaki behar dira. Gorritu oliotan, eta gehitu ganbak, aurrez gatza botata.
Azkenik, kremari gehitu behar zaio dena eta zerbitzatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa