Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Perretxiko- eta otarrainxka-entsalada epela
16:14
Osagaiak
  • Onddoa 400 g
  • Otarrainxka 24
  • Baratxuri-atalak 2
  • Oliba-olioa 0,4º-koa 0,05 l
  • Gari-zainzuria 16
  • Jerez-ozpina 2 tanta
  • Arrain-fumeta 0,25 l
  • Uraza 2
  • Osterzuria 2
  • Errefautxoak
Prestaketa

Hasteko, uraza konfitatu eta onddoak xerratu behar dira eta gero txikitu. Otarrainxkak garbitu eta arrain-fumeta eta beste osagaiak estalita mantendu 2 minutuz.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena