Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Barazkitxo freskoak foiearekin
12:33
Osagaiak
  • Lekak
  • Gari-zainzuriak
  • Azenarioa
  • Brokolia
  • Ziazerbak
  • Onddoak
  • Foie freskoa
  • Urdaiazpikoa
  • Gatza
Prestaketa

Hasteko, garbitu egin behar dira barazki guztiak. Jarri ura irakiten eta gatza bota. Gero, irakiten dagoen ur batean egosi barazkiak, aldi bakoitzean barazki mota bat. Egosi ahala, hoztu barazkiak ur eta izotzetan. Bakoitza eduki minutu bat eta atera.

Bestetik, salteatu onddoa zartagin batean eta gerorako gorde behar da. Bitartean, gatza eman eta gorritu foiea bi aldeetatik zartagin batean. Epel egon behar du barrendik eta utzi egin behar zaio koipea ateratzen.

Aurkezterako orduan, barazkitxoak eta onddoak foiearekin atera.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena